Fiecare are blugi preferați, fie că este cea mai bună pereche de skinny sau cei mai confortabili blugi boyfriend. Indiferent de stilul tău, este sigur că ai avut blugii tăi preferați o perioadă. La urmă urmei, pantalonii blue jeans sunt durabili și rămân la modă sezon după sezon, an de an.
După ce ai purtat aceeași blugi atât de mult timp, totuși, este posibil să fi alunecat într-o rutină de stil, asortându-i mereu cu aceleași articole vechi. Ei bine, e momentul să faci o schimbare. Trebuie să aduci un plus de stil blugilor preferăți, și iată cum alegi blugii potriviți, în funcție de silueta ta.

Ce jeanși aleg în funcție de corpul meu ?
Pantalonii jeans sunt una dintre cele mai bune investiții în modă. Îi puteți păstra ani de zile și, deși s-ar putea să se decoloreze sau să se sfâșie, sunt încă purtabili. Nu vă îngrijorați dacă perechea preferată nu are stil momentan, important e să va vină bine. Asigurați-va atunci când cumpărați blugi că țineți cont de sfaturile de mai jos și nu veți da greș.

Silueta Pară
Femeile cu silueta de tip ‘pară’ tind să aibă un bust mai mic și șolduri / coapse mai mari, de aceea este important să creezi un echilibru al formelor. Dacă ai o astfel de siluetă, evită blugii cu talie înaltă, deoarece dau un aspect neplăcut. În schimb, optează pentru blugi mici și mijlocii în stiluri boyfriend sau decupați. Acești blugi vă vor ajuta să vă echilibrați jumătatea de jos a corpului și vă vor face să arătați minunat.

Citeste si:  12 trenduri ale modei care în sfârșit au dispărut

Silueta înaltă
Picioarele lungi sunt făcute pentru a purta blugi, așa că profită de silueta ta înaltă și alege perechea potriva de jeanși. În general, blugii cu lungime lungă vor arăta cel mai bine pe picioarele tale, astfel încât să evitastilurile decupate și optează pentru pantaloni care se termină sau trec de glezne. Încearca blugi clasici, rupți sau stiluri evazate pentru a –ți avantaja silueta și pentru a evidenția picioarele frumoase.

Silueta clepsidră
Dacă ai norocul să ai o silueta în formă de clepsidră, vei vedea că majoritatea stilurilor de blugi arată bine pe ține. Dacă vrei să îți avantajeze cu adevărat silueta, alege blugii cu talie înaltă sau blugi subțiri. Blugii skinny se potrivesc picioarelor și șoldurilor, evidențiindu-ți forma feminină.

Silueta atletică
Figurile atletice sunt corpuri sportive, dar pot părea puțîn masculine, dacă nu sunt îmbrăcate corect. Pentru a vă flata acest tip de silueta, alegeți pantaloni care vor crea forme și curbe. Încercați stiluri skinny și blugi drepți care îți definesc frumos talia. Potrivirea acestor stiluri va ajută să evidențiezi curbele coapselor tale, accentuând aspectele feminine ale formei tale.

Citeste si:  Combinații de culori pentru ținute

Silueta subțire și mică
Siluetele persoanelor mai mici de statura trebuie să fie avantajate de blugi, să le alungească optic silueta. Pentru a nu părea că te-ai înecat în blugi, optează pentru blugi decupați, drepți și skinny. Nu încerca blugi prea lungi sau cu talie dreaptă, pentru că îți creează o silueta și mai mică, pari mai scundă decât ești în realitate.

Silueta cu forme
Dacă ai o silueta cu forme, cel mai bun mod de a-ți flata formă este să o arăți. Nu încerca să îți ascunzi kilogramele în plus în spatele stilurilor libere, cum ar fi blugii boyfriend. Excesul de țesătură va servi doar pentru a te face să arăți mai mare decât ești. Evidențiaza-ți formă feminină cu blugi mulați , skinny și forme ușor evazate. Pentru un aspect perfect, preferă țesăturile prespalate și nuanțele mai deschise.

Articolul precedent12 trenduri ale modei care în sfârșit au dispărut
Articolul următorPratyahara, practica de yoga preferata de Julia Roberts

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau