Pentru a-ti face bustul sa fie ferm si frumos, nu trebuie sa te indrepti cu gandul catre operatiile estetice. Tot ce trebuie sa faci este sa ai o rutina formata din cateva exercitii simplie, care te vor ajuta sa ridici sanii si chiar sa imbunatatesti forma lor.

Verzuliu a intrebat mai multi specialisti pentru a-ti oferi acest set format din 7 exercitii pentru bustul ideal.

Exercitiul 1


Strange mana intr-un pumn si ridic-o pana la barbie. Apasa pe pumn, cu barbia, timp de 5 secunde, apoi relaxeaza timp de 5 secunde. Repeta acest exercitiu de 2-3 ori.

Exercitiul 2


Uneste-ti mainile in fata pieptului. Apasa-le cu suficienta forta pentru a tensiona muschii pectorali. Asigura-te ca ai spatele drept.

Exercitiul 3


Flotarile pot ajuta la intarirea muschilor pectorali. Daca acest tip de exercitiu este nou pentru tine incepe prin a le face din genunchi sau in timp ce te odihnesti pe un scaun sau o canapea. Aseaza-ti bratele cat mai departe unul de celalalt si poti trage picioarele impreuna. Cand iti apesi corpul spre pamant, misca coatele in lateral. Faci 3 seturi de 12-15 flotari.

Citeste si:  Atacurile de cord sunt in crestere la noile mamici cu varste de peste 30 de ani

Exercitiul 4


Intinde-te pe burta, indoaie picioarele de la genunchi si apuca-te de glezne. Daca esti incepatoare, tine aceasta pozitie timp de 20 de secunde, apoi fa o pauza de 10 secunde. Repeta acest exercitiu de 3 ori.

Exercitiul 5


Stai la o jumatate de metru distanta de un perete, intinde-ti bratele in fata si incepe sa apesi cu pumnii. Vei simti muschii pectorali excitati. Apasa timp de 20 de secunde, apoi odihneste-te timp de 10 secunde. Repeta acest exercitiu pentru bust de 3 ori. Poti folosi manusi pentru protectia mainilor.

Exercitiul 6


Aseaza-te pe o banca, minge de fitness sau podea. Folosind ganterele, strange pieptul si incepe sa le ridici. Apoi coboara incet si ridica imediat. Repeta acest exercitiu de 8 ori. Ganterele ar trebui sa cantareasca suficient pentru a face corect si ultima repetare. Faci 3 seturi.

Citeste si:  Bucură-te de singurătate

Exercitiul 7


Acest exercitiu iti va intinde muschii si ii va oferi bustului tau o forma frumoasa. Ia ganterele. Cand te ridici in picioare, indoaie usor picioarele de la genuchi si inclina-te in fata. Cand inspiri ridici bratele lateral (acestea ar trebui sa fie usor indoite de la coate). Bratele tale ar trebui sa fie paralelele cu solul. Efectueaza 2 seturi de cate 12 repetari.

Articolul precedentAjutor! Sunt dependenta de alimente?
Articolul următor10 lucruri pe care cuplurile fericite le fac inainte de culare

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau