Giorgio Armani este unul dintre cei mai renumiți designeri italieni. Armani a revoluționat industria modei și a dovedit că luxul nu înseamnă neapărat inconfortabil sau scump.. Stilul său este sinonim cu business , artă și eleganță rafinată

„Eleganța nu înseamnă să fii observat, ci să fii amintit.”

Giorgio Armani a devenit celebru datorită succesului său la Hollywood. Lumea modei a început să vorbească despre el după lansarea filmului „American Gigolo” în 1980, unde Richard Gere era îmbrăcat în Armani din cap până în picioare. Toți bărbații din lume au vrut imediat să arate că actorul. Au început imediat să poarte jachete, pantaloni, cămăși și cravate de la Armani, lansând un adevărat curent în modă.

„Diferența dintre stil și modă este calitatea.”

Specialitatea Armani este o croială perfectă, țesături moi și minimalism. Însuși Giorgio spune că „simplitatea este notă cheie a adevăratei eleganțe.” Toate hainele designerului sunt renumite pentru eleganța și unitatea armonioasă cu proprietarul său.

„O pereche de pantofi ieftine este o economie proastă. Pantofii stau la baza garderobei tale.”
Femeile, dar și bărbații trebuie să fie conștienți că investiția în pantofi de calitate înseamnă de fapt o economie. Pantofii din piele, de calitate, pot fi purtați timp mult mai îndelungat și își păstrează aspectul și confortul oferit.

„Să arăți sexy este o problemă de încredere. Este o stare sufletească la fel de mult decât este o stare a corpului.”
Armani a menționat că i-ar plăcea să fi fost mai înalt și să fi avut un nas mai drept. Cu toate acestea, a trebuit să se mulțumească cu ceea ce avea și să-și folosească potențialul maxim. Cu lucrurile care nu pot fi schimbate nu merită să pierzi timpul.

Citeste si:  Cum să porți haine în stil casual?

„Mă bucur că în zilele noastre dorința de a arăta elegant este din nou la modă. Eleganța este o cheie pentru un stil atemporal, ceva care nu va ieși niciodată din modă,. Pentru mine stilul este mai important decât tendințele modei de scurtă durată.”
Armani a schimbat drastic legile modei prin crearea de noi standarde în industria modei. A oferit accesorii în plus și a introdus elemente sportive în ținute de afaceri și de seară. El a creat un stil special lejer și comod, care definește garderoba modernă masculină și feminină din întreaga lume. El a conceput pantaloni și jachete mai libere și ușoare, ceea ce le-a permis oamenilor să se miște simplu, mențînând în același timp aspectul business elegant.

„Nu ezitați prea mult în timp ce alegeți haine. Cei mai la modă oameni par că nu au depus niciun efort în felul în care arată. ”
La începutul drumului său, Armani a respins toate arcurile și volanele și a revendicat minimalismul absolut ca fiind principiul artei sale. Trăsătura distractivă a lui Armani a devenit elegantă că neglijența fără efort. El a înmuiat contururile și țesăturile, ceea ce i-a făcut hainele mult mai plăcute și mai confortabile.

Citeste si:  Superstitii despre pantofi. Afla care sunt cele mai periculoase superstitii despre incaltaminte

„Negru și albastru închis subțire arată mai bine decât alte culori. Utilizând această paletă de culori vă puteți permite să experimentați cu forme și texturi.”

„Un parfum este mai mult decât un extract, ci este o prezență în abstractizare. Un parfum, pentru mine, este o mistică.”

„Alegeți țesături neutre fără ornamente complicate, Te vor servi mai mult din punct de vedere al modei.”
Oamenii care lucrează cu Armani susțîn că mâinile lui sunt pline de magie. Creatorul nu neagă faptul că atunci când atinge țesăturile se generează un fel de energie specială. Acest lucru îl ajută să aleagă cele mai bune țesături. Apoi, ca un fanatic al meșteșugului său, modelează țesăturile din jurul corpurilor modelelor. El numește acel proces unul dintre cele mai senzuale lucruri din lume.

„Filozofia mea a fost întotdeauna să ajut femeile și bărbații să se simtă confortabili și încrezători prin hainele pe care le poartă. Cred că stilul este singurul lux real, care este cu adevărat de dorit.”
Giorgio Armani ne-a schimbat înțelegerea despre haine pentru totdeauna. Doar un geniu poate face asta în industria modei.

Articolul precedent10 greșeli care vă fac să arătați ieftin, chiar dacă purtați haine scumpe
Articolul următor12 articole vestimentare universale care se potrivesc oricărei femei

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau