Pandemia de coronavirus face ravagii în întreaga lume, iar România nu are nici ea scutire medicală, așadar ne-a lovit și pe noi, motiv pentru care stăm cât de mult se poate acasă, ne protejăm juniorii și seniorii, purtăm mască și ne spălam des pe mâini.

În condițiile în care, starea de urgență s-a prelungit în România, o să mai stăm o perioadă în casă, iar asta înseamnă că avem nevoie de activități pe care să le avem cu întreaga familie, astfel încât să treacă timpul mai ușor.

Activități în doi

Dacă familia voastră are doar doi membrii, soția și soțul, atunci nimic nu se potrivește mai bine acestei situații decât filmele romantice, vizionate în doi, cuibăriți unul în brațele celuilalt. De asemenea, recomand jocurile provocatoare, jocurile de cuplu. Nu uitați și să faceți clătite în doi. Ies mai gustoase, la fel cum băile în cada plină de spumă sunt mai delicioase în doi.

Citeste si:  Dietă indiană va ajută să slăbiți 7 kilograme în 7 zile

Activități în familie

În cazul în care familia voastră nu se rezumă la voi doi și aveți copii, vă recomand învățarea unei limbi străine. Este mult mai haios în grup. Un alt lucru haios pe care îl puteți face împreună, în casă, este sportul sau dansul. Puteți să inventați dansul vostru, iar fiecare membru să vină cu o mișcare pe care o consideră interesantă. La fel de interesant va fi să faceți o pizza împreună.

Dacă părinții stau cu voi în casă, jocurile de societate sunt potrivite. Puteți juca șah, table, joc de cărți și multe alte jocuri. O alt exemplu de activitate în familie este următorul: scoateți de la naftalină filmările cu nunți, botezuri sau alte evenimente de familie. Veți retrăi cu toții momente frumoase.

Citeste si:  Râsul, medicament pentru trup şi suflet

Grădinăritul poate fi și el mult mai distractiv în familie și pe lânga asta, este și util. Legumele din propria grădina sunt delicioase. În cazul în care stați la bloc, puteți planta diverse legume și flori în ghivece sau chiar în bodoanele rămase de la apa plata. Toate plantele le puteți ține în balcon.

Indiferent de numărul de membri, lectura rămâne în picioare. Luați-vă fiecare cartea adecvată vârstei și apucați-vă de citit. Nimic nu este mai plăcut decât să evadăm din casă prin intermediul poveștilor frumoase pe care le putem citi. În acest fel, dați un exemplu copiilor, care, după cum știm, își copiază părinții. Puterea exemplului este mai mare decât ne imaginăm cu toții.

Rămâneți în casă și aveți grijă de voi!

Articolul precedentExperiența unei sarcini extrauterine
Articolul următorTrucuri despre modă-cum să arăți perfect și să îți găsești stilul personal

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau