Acesta este felul prin care vei da memoriei tale un real ajutor.
Vei afla în curând că aceste alimente sunt delicioase, uşor de găsit şi că nu trebuie să faci aproape nici un efort pentru a le include în dietă, iar beneficiile sunt minunate. Include măcar cinci dintre aceste produse în alimentaţia ta zilnică (deşi poţi oricând să incluzi mult mai multe dintre ele). Cu cât vei consuma mai multe alimente benefice pentru creier, cu atât te vei simţi mai bine

21Rodiile

Consumul de rodii şi suc de rodii va oferi creierului tău o doză bună de antioxidanţi. Mulţumită acestora, rodia este unul dintre cele mai potrivite alimente pentru sănătatea creierului. Unul dintre studiile efectuate asupra ei a descoperit că nivelul crescut de antioxidanţi din rodie a ajutat în tratarea bolii Alzheimer la animale. Un alt studiu ne spune că sucul de rodie previne formarea plăcilor de proteine beta-amiloide care se regăsesc în cazul pacienţilor cu Alzheimer.
Tot nu te-ai convins de beneficiile acestui fruct? Pe lângă că îţi protejează creierul, consumul regulat de rodii îţi poate proteja rinichii şi ficatul, fortifică sistemul imunitar, reduce reacţiile alergice, reglează glicemia, te protejează de infecţii şi ajută în lupta contra cancerului de sân şi de piele şi este util în tratamentul prostatei.

înapoi
Articolul precedentCafeaua Verde Macinata Ecologica
Articolul următorOtetul pentru Slabire Hypericum

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau