Fie că ne gândim la achiziționarea unei noi locuințe sau la renovare, cu toții ne dorim să obținem confortul mult visat. Vrem să facem schimbări în așa fel încât multele ore de stat la birou sau ședințele interminabile să fie lăsate uitării atunci când pășim pragul propriei noastre case. Am pregătit o listă cu câteva elemente care dau spațiului nostru un aer aparte. Fă-ți casa să debordeze de energie și astfel zilele tale vor deveni mult mai ușoare. Învață cu resurse puține să te relaxezi și să te simți ca în concediu în fiecare zi.

Iată ce nu ar trebui să îți lipsească din casă

Pernele decorative. Accesibile fiecărui buzunar, pernele decorative sunt un must-have al locuinței.  Având o gamă largă de culori și modele, pernele ne oferă confortul mult visat după o zi lungă. Dacă îți dorești să vizionezi filmul preferat sau să îți odihnești puțin ochii, poți opta pentru perne decorative din bumbac, tricotate sau chiar din imitație de piele. Creează un confort plăcut și dau contrast living-ului tău.

Citeste si:  Tipuri de aparate fitness ce pot fi utilizate cu usurinta si acasa

Cutiile depozitare. Știm cu toții cât de dificil este să așezăm obiectele lui printre ale tale și cum mereu ajung să se amestece atunci când căutam în grabă un  obiect folositor. Organizează-ți spațiile mici cumpărând cutii depozitare care îți oferă un aer aerisit al locuinței. Folosește cutii de diverse tipuri și mărimi pe care le poți nominaliza astfel încât să găsești cu ușurință produsele de curățenie, cheile, încălțămintea sau chiar haina preferată.

Lenjeriile de pat. Caută să îți alegi lenjerii din bumbac sau satin astfel încât să te bucuri în liniște de o oază de relaxare și care te ajută să păstrezi o temperatură optimă a corpului în timpul somnului. Achiziționează-le în funcție de anotimp și creează din dormitor camera perfectă după o zi  obositoare.

Citeste si:  Dietă indiană va ajută să slăbiți 7 kilograme în 7 zile

Corpuri de iluminat. Acordați o mare atenție corpurilor de iluminat. Ele îți oferă ambietul maxim de relaxare și influențează decorul întregii locuințe. Încearcă să alegi surse diferite de lumină în funcție de activitatea pe care o desfășori.

Covoare pufoase. Pe lângă faptul că ne protejează parchetul, covoarele pufoase de diverse culori au rolul de a transforma o cameră monotonă într-una relaxată și confortabilă. Îți induc o stare de bine și îți oferă un plus de confort în propria locuință.

Fie că vorbim de zile lungi sau zile în care lenevim pur și simpu pe canapea, cu toții ne dorim confort în propria locuință. Eate spațiul nostru în care investim, timp energie și resurse și faptul că avem o locuință care emană confort ne dă o stare de bine. Investește doar în lucruri care îți sunt de un real folos și bucură-te din plin de ceea ce ai creat.

 

Articolul precedentBeneficiile uleiului de migdale
Articolul următorRemedii eficiente pentru scăderea tensiunii arteriale

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau