SlimSun

SlimSun – un produs din ingrediente naturale eficient in procesul de slabire
Formula produsului include 5 ingrediente naturale: chitosan – o polizaharida extrasa din cochilia crustaceelor, ce este singura substanta naturala ce prezinta functii asemanatoare cu cele ale colagenului si ale fibrelor vegetale, extract de fasole alba, advantra-Z – un derivat din fructul crud de portocala amara, morosil – un extract obtinut din sucul portocalelor rosii si chromax.
Acesta se prezinta sub forma de capsule si reduce depozitele de grasime, ajutand la pierderea in greutate, efectele fiind maxime daca este asociat si cu o dieta corespunzatoare si exercitii fizice.
Este recomandata administrarea acestui supliment pentru slabit cel putin o luna de zile, cu mentiunea ca femeile gravide sau cele care alapteaza este bine sa consulte un medic inainte de a lua SlimSun.
Tara de provenienta a produsului este Slovenia.

Citeste si:  Cafeaua Verde Macinata Ecologica
RATING PRODUS
Gust
Efect
Ambajaj
Miros
Pret
Articolul precedent12 alimente care scad colesterolul în mod natural
Articolul următor10 smoothie-uri care te vor ajuta să slăbeşti
slimsunAcest produs nu a fost testat de noi si nu il recomandam. Nu suntem raspunzatori pentru efectele sale negative. Daca ai folosit produsul trebuie neaparat sa ne spui despre el.

1 COMENTARIU

  1. Slim Sun e un produs bun, incercat personal. Din experienta mea si a altora, e tolerat usor de organism, fara efecte secundare. Sunt persoane care au dezvoltat o teama fata de orice pastila de slabit. Nu este cazul cu produsul acesta, e 100% natural si nu genereaza dependenta sau efecte adverse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau