Deseori, monotonia care intervine în relații poate fi dată la o parte cu ajutorul filmelor. În ciuda faptului că pare imposibil, filmele, dacă sunt alese așa cum trebuie, pot condimenta viața de cuplu, atât pe plan sentimental cât și pe plan sexual. Lecțiile pe care le putem învăța din filme ne pot îmbunătăți relația de cuplu.

Dacă sunteți într-o perioadă în care simțiți că trebuie să aduceți ceva nou în relația voastră, puteți opta pentru filmele de mai jos, sau puteți căuta alte filme care să vă ajute în acest sens.

1.Terapie de cuplu este o comedie din anul 2012 despre un cuplu care încearcă să reaprindă scânteia de demult. Acest film este despre căsnicii peste care au trecut ani și ani, protagoniștii fiind un cuplu de vârsta a treia, motiv pentru care este perfect pentru toate cuplurile care au nevoie de un impuls.

Citeste si:  Topul alimentelor bogate în antioxidanți, aliaţii tăi împotriva îmbătrânirii şi bolilor

2.Forbidden science este un serial SF din anul 2009 și are un singur sezon. Acest film nu este recomandat minorilor pentru că aici, dorințele erotice devin realitate lângă androizi, iar realitatea este greu de diferențiat de virtual.

3.The Vow este o dramă cât o lecție de viața pentru cupluri. Perseverența cu care Leo încearcă zi de zi să-și recupereze iubita, Paige, care a avut un accident în urma căruia și-a pierdut memoria, este demnă de laudă.

4.50 shades of Grey este o serie de filme pentru cupluri, de neratat. Cu siguranță, aceste filme vă vor oferi acel ceva de care aveți nevoie pentru a vă condimenta viața sexuală. Atenție, filmul este destinat adulților.

5.The Holiday este o comedie americană, perfectă pentru a alunga plictiseala. Două femei, din doua state diferite, se găsesc pe internet și fac schimb de case în timpul sărbătorilor. Ambele își găsesc perechea în timpul acestui schimb, dovedind încă o dată că fiecare dintre noi, mai devreme sau mai târziu, își găsește perechea.

Citeste si:  Beneficiile germenilor de varza rosie. Cum pot fi transformati germenii in preparate extrem de savuroase

6.The Break-Up este comedia care ne arată că, de cele mai multe ori, despărțirile sunt doar un rezultat al orgoliilor noastre imense și ne învață că iubirea trebuie să fie mai presus de ambiții.

7.The Notebook este ideal pentru cupluri, indiferent de situație. Acest film ne aduce aminte de puterea dragostei și de faptul că iubirea adevărată trece peste orice fel de bariere și limite.

În funcție de starea pe care o aveți și de problemele voastre de cuplu, aceste filme pot fi precum o terapie, dacă veți fi deschiși. În plus, filmele pentru cupluri sunt o bună modalitate de a petrece timpul în doi.

Articolul precedentÎnvață de la copii să fi sincer și să zâmbești
Articolul următorCe vrei sa fii când vei fi mare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau