Pantalonii de tip blue jeans au o istorie veche și au intrat demult în garderoba femeilor de pretutindeni. E bine să știi câteva detalii despre tipurile de jeanși înainte de a achiziona acești pantaloni comozi, practic de purtat și deloc scumpi.

Cum porți blugi skinny

Blugii skinny au fost de mult timp favoriții din garderobă pentru fiecare femeie care iubește să fie la modă. Stilul perfect mulat este ușor de purtat și poate avea un efect de slăbire incredibil asupra picioarelor, în timp ce îți evidențiază curbele siluetei.

Deoarece majoritatea jeans-ilor skinny vin într-o nuanță de albastru închis sau negru (acestea sunt culorile cele mai măgulitoare), caută un echilibru cromatic asortându-i cu tricouri și pantofi de culoare deschisă. Topurile albe, în special, arată fantastic atunci când sunt asortate cu denim. Alege un stil liber, pentru a echilibra aspectul extrem de subțire al pantalonilor.

Cum porți blugi rupți

Blugii rupți sunt un stil pe care toată lumea l-a încercat la un moment dat în viața lor. Stilul de blugi intenționat sfâșiați și rupți este disponibil într-o varietate de modele, dar oferă întotdeauna o senzație similară. Încearcă să asortezi bluze simple fără accesorii la blugi rupți, pentru un look elegant. Un pulover sau blazer cu gât este o modalitate ușoară de a obține o ținută stilată. Finalizează-ți outfitul cu accesorii chic, precum tocuri înalte, poșetă și ochelari de soare.

Citeste si:  Verifică aceste sfaturi de modă și cumpără un tricou elegant pentru bărbați

Cum porți jeanși boyfriend

Blugii boyfriend creează un aspect drăguț și relaxat de weekend, confortabil și distractiv de purtat. Indiferent de anotimp, blugii drepți cu croiala simplă tip boyfriend sunt aleși de femei pentru lejeritate. Când vine vorba de încălțăminte, blugii aceștia pot fi purtați cu asisasi albi sau chiar cu pantofi cu toc înalt. Un aer modern îl obțîi dacă sufleci tivurile pantalonilor, lăsând la vedere glezna.

Cum porți jeanși decupați

Blugii decupați sunt unul dintre cele mai îndrăgite modele. Tăieturi simple la nivelul genunchilor se aplică cel mai des pe stilurile de blugi drepți și subțiri, care stau pe șolduri. Purtați blugii tăiați în acest sezon cu pantofi cu toc. Finalizează această ținută perfectă de weekend cu un tricou lejer pentru a da o notă casual ținutei și pentru că lungimea blugilor să fie în centrul atenției.

Citeste si:  10 greșeli care vă fac să arătați ieftin, chiar dacă purtați haine scumpe

Cum porți blugi cu talie înaltă

Blugii cu talie înaltă sunt mereu la modă. Nu știm exact de ce, dar există ceva atât de elegant în privința acestor pantaloni din material de jeans de culoare albastră. Poate că este modul în care complimentează perfect talia, creând acea râvnită siluetă de clepsidră. Sau poate este modul în care alungesc picioarele. Oricare ar fi motivul, acest model de blugi este foarte iubit. Încearcă să îi porți cu bluze vaporoase și feminine, cu cămăși de dantelă și vei fi mereu la modă.

Articolul precedentCum să porți haine în stil casual?
Articolul următorCum să-ți păstrezi tenul curat

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau