Zâmbetul este cartea de vizită a fiecărei persoane. Cred că toți ne dorim un zâmbet alb, imaculat, dinți drepți și frumoși. Un zâmbet rămâne imprimat pe retina privitorilor mult timp. Și cred că toți ne dorim să fim remarcați datorită acestei calități: aceea de a zâmbi larg, fără rețineri.

Ne rămân mereu pe retină oamenii pozitivi care ne topesc cu zâmbetul lor. Suntem mereu atrași de oamenii care emană optimism. Zâmbetul larg înseamnă încredere. Trucurile de albire de pe vremea bunicii nu prea ne ajută foarte mult, motiv pentru care stomatologul  reprezintă soluția de bază în vederea corectării acestor anomalii din copilărie.

Vrei să știi cum îl obții? Iată câteva soluții care te ajuta  să ai zâmbetul mult visat!
Implantul dentar – probabil ai observat că în ultima vreme există o creștere tot mai mare a persoanelor publice care optează pentru această procedură. Dacă ar fi să analizăm fotografiile de acum ceva timp, am observa o diferență colosală în rândul vedetelor În ciudat faptului că această procedură este una foarte costisitoare, vom observa că se află în topul preferințelor. Atât pentru vedete cât și pentru oamenii din spatele ecranelor. Prețul unui astfel de implant diferă de la cabinet la cabinet. De reținut este faptul că la prețul unei astfel de proceduri se mai adaugă și cel pentru coroana dentară. Toți ne dorim să ne simțim și să arătam bine. Pentru acest lucru merită să sacrificam resurse și chiar timp.
Fațetă dentară sau zâmbetul perfect. Este o procedură minim invazivă care presupune îndepărtarea smalțului dinților pe care se lipesc ulterior fațetele dentare din porțelan. Vedete precum Inna sau Mihaela Rădulescu au optat pentru această procedură, însă nu doar persoane mass-media optează pentru aceste fațete. Dar nici vedete de peste ocean nu spun NU: până la urma cine nu și-ar dori un zâmbet ca al Angelina Jolie?
Aparatul dentar – este o soluție foarte des utilizată pentru anomaliile dento-maxilare. IAm observant în ultimul timp o mai mare creștere a aparatelor dentare în rândul copiilor. Se pare că sunt părinți care au costientizat că stomatologul este omul care îi poate ajuta pe micuții lor să zâmbească sincer. Și ei merită toate felicitările.

Citeste si:  Alergiile sezoniere la copii. Cum pot fi recunoscute si combatute alergiile

Acum că avem toate aceste soluții la dispoziție, propun să îi facem mai des o vizită stomatologului. Poate că problemele din copilărie și frica de dentist ne-au ținut mult timp pe loc. Teama din copilărie era generată de neștiință sau poate chiar de poveștile mamei sau bunicii. În aceste povești stomatologul era mereu lupul cel rău. Avem toate informațiile la dispoziție pentru a reuși să reparăm greșelile copilăriei sau  chiar să tratăm anumite probleme cauzate de dulciurile luate pe furiș din sertarul bunicii. Niciodată nu e prea târziu și prea târziu nu există niciodată. Mergi la stomatolog și gândește-te că investiția aceasta, deși costisitoare, poate reprezenta soluția reală și ideală pentru sănătatea ta psihică și mentală. Vârsta este doar un număr în buletin și sănătatea nu are vârstă.

Citeste si:  Fă un mic dejun copios
Articolul precedentTrucuri despre modă-cum să arăți perfect și să îți găsești stilul personal
Articolul următorCum îți convingi soțul să dea cu aspiratorul în locul tău

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau