Chiar dacă nu ai acordat atenție deosebită acestui aspect până acum, părul împletit aduce cu el un plus de mister și eleganță. Și aici nu mă refer la coadă simplă împletită ci la multe alte coafuri pe care le poți realiza. Împletește părul în diferite feluri și conferă o alură specială coafurii tale.

Fie că ai părul mai scurt sau lung poți face diverse împletituri, Încearcă spre exemplu să împletești doar câte o mică codiță de o parte și de alta, pe care să le unești la spate cu o agrafă. Sau încearcă să împletești câte 2 sau 3 codițe care să fie prinse ca și cum ar forma reale coronițe. Poți de asemenea să începi să împletești părul începând cu firele din față. să mergi treptat spre coadă și vei obține o coafură deosebit de frumoasă.

Împletește părul atunci când ieși într-o după masă la plimbare dar chiar și atunci când participi la un eveniment important din viața ta. Împletește părul într-un stil aparte când porți o ținută elegantă și vei atrage toate privirile celor din jur. Părul împletit nu se poartă numai vara când nu mai poți de cald și ieși la plimbare în parc, cu toate că unele persoane asociază această coafură întotdeauna cu un stil casual. Totuși, părul împletit se potrivește perfect cu o rochie ce emană rafinament și finețe.

Citeste si:  Cum se mentine Jennifer Aniston fit la 51 de ani

Este important să vrei să arăți bine cu orice ocazie, tocmai de aceea ai un motiv în plus să iei în considerare diferite feluri în care îți poți aranja părul cât mai frumos. Poate nu ai timp întotdeauna să mergi la coafor când se anunță o întâlnire cu colegii de serviciu sau când ești invitată în ultimul moment să iei parte la o masă festivă.

Dacă tot ești preocupată de ținuta pe care să o porți este bine să acorzi atenție desăvârșită și coafurii. Desigur că cel mai important este că părul să fie proaspăt spălat pentru a arăta energic și plin de viață. Dar de ce să nu îl pui în valoare și printr-o simplă împletitură care îi conferă un aspect sic? Sau de ce să nu îmbini împletiturile cu agrafe cu pietre colorate pentru a realiza o armonie perfectă între vestimentația pe care o porți și stilul care te reprezintă? Cu siguranță o să îi uimești pe cei din jur cu look-ul tău și o să te simți și tu mult mai bine.

Citeste si:  Alimente care îți ascund vârsta. Știai că există?

Împletește părul așa cum îți place ție și pune-ți în evidență trăsăturile fetei și machiajul mai bine ca niciodată. Fi unică în felul tău și surprinde prin simplitate și eleganță în același timp.

Articolul precedentPăstrează ordinea în casă și în propria viață
Articolul următorLasă-te inspirat de ploaie

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau