50.000. Crezi sau nu, cam atat de multe ganduri se estimeaza ca are o persoara obisnuita in fiecare zi. Da, asta se reduce la 35 de ganduri pe minut. Dar cand vine voba de gandurile tale odata cu inaintarea in varsta sunt 40 de ganduri pe care ar trebui sa le stergi. Odata ce le vei arunca in abisul uitarii vei trai o viata mult mai fericita si frumoasa.

Hai, impreuna, sa strabatem aceste 40 de ganduri ale inaintarii in varsta de care trebuie sa scapam.

Gandul despre cum arata corpul tau

Acest tip de insecuritate si o atenta examinare a atributelor fizice sunt specifice adolescentei.

Disconfortul pentru a fi diferit

Din nou, acesta este un tip de problema de dezvoltare cu care se lupta adolescentii si tinerii pana la varsta de 30 de ani. In adolescenta cautam modalitati pentru a ne diferentia de cei din jur si a iesi in evidenta. Pana la 40 de ani ne-am dezvolat un stil propriu, am facut alegeri in ceea ce priveste stilul de viata ce ni se potriveste , iar ceea ce fac cei din jurul nostru nu ar trebui sa aiba nici un impact asupra noastra.

Citeste si:  Tratamentul pentru ADHD la adulți

Nevoie de a primi aprobare

Indiferent ca este vorba, de alegerile de stil, interesele, hobby-urile sau deciziile in cariera, pana la 40 de ani trebuie sa cauti si sa iti stabilesti chemarea sau chemarile potrivite si sa nu te bazezi pe prieteni ca sa te ajute sa decizi.

Dependent de familie

Si sansele sunt, cand erai tanar aveai o anumita ingrijorare vizavi de familia ta in ceea ce priveste bogatia, educatia si cultura. Dar oficial ai crescut.
Pana la 40 de ani ne-am creat propria viata, ne-am format si stabilit o identitate. Daca nu, suntem blocati din punct de vedere al dezvoltatii si aceasta este cu adevarat o problema care ne va afecta functionarea corecta si relatiile.

Epuizarea pentru lucruri marunte

Da, 50000 de ganduri. Daca le vei bloca pe toate iti vei pierde mintile. Indifirent ca esti ingrijorat la locul de munca sau esti contra-timp in a ajunge la o intalnitre, nu uita sa incerci sa iti alegi corect grijile in viata. Trebuie sa selectezi din toate lucrurile care te inconjoara si te epuizeaza pe cele care chiar merita.

Citeste si:  Alimente care ajută în lupta contra constipaţiei

Momente grele avem mereu

Cand esti tanar si ceva nu ti-a mers bine, este creu de crezut ca are un scop. Dupa ce ai experimentat coborasurile si urcusurile in cateva decenii vei stii undeori de ce se intampla aceste lucruri. Si nu este pentru ca esti blestemat.

Vremurile bune nu sunt permanente

Nimic bun nu dureaza pana la nesfarsit. La urma urmei viata este o lupta continua cu suisuri si coborasuri.

Nu sunt vrednic

„Nu sunt destul de bun”. Inceteaza sa mai spui asta.
Cine ti-a dat permisiunea sa ai acest gand?
In tinerete, exista multe opotrunitati pentru a simti ca nu suntem indeajuns de buni, dar, odata ce vom lua cateva cazaturi vom dobandi o intelepciune si o perspectiva mai rafinata. Odata ce vom afla ca vem controlul in ceea ce alegem in viata vom alege si o voce cand vine vorba de noi insine. Gandul ca nu esti vrednic va putea fi eliberat si lasat.

Articolul precedentCe este Babysitting virtual? Ar putea fi raspunsul la rugaciunile parintilor in timpul COVID-19?
Articolul următorDezinfectanți naturali

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau