Stăpânirea artei combinării culorilor este mult mai ușoară decât crezi. Începe prin a privi roata culorilor, pentru a găsi culori complementare (care sunt culori direct opuse una alteia). De exemplu, albastru și portocaliu sunt culori complementare; de aceea arată foarte bine împreună. Reîmprospăteaza-ți dulapul cu aceste combinații de culori atrăgătoare pentru diferite ținute.

Alb și negru
Aceste nuanțe clasice sunt probabil deja în dulapul tău deoarece se potrivesc cu tonurile pielii. Este ușor pentru oricine să alăture alb și negru. Poți purta imprimeuri alb-negru, cum ar fi dungi, picatele, flori și multe altele. Adaugă un accent de culoare prin accesorii sau cu un alt strat, de exemplu un sacou.
Poți asorta o rochie albă cu tocuri roșii. E o combinăție care arată grozav, cu un blazer gri, purtat deasupra. el. Această combinație de culori este perfectă pentru job, dar și pentru evenimente sociale.

Albastru lavandă și verde mentă
O combinăție surprinzătoare de culori care este în prezent la modă este lavandă și mentă. Mai mulți designeri de modă au încorporat aceste culori în ținutele lor, iar iubitoarele de fashion poartă deja acest combo de culori neașteptat, dar elegant.
Aceste nuanțe pastel sunt cele mai potrivite pentru primăvară și arată minunat în orice material. Poți purta un costum în nuanțe de lavandă, accente de verde mentă, sau poate și alte nuanțe mai stinse : mov prună, galben, cafeniu. Pentru un aspect casual, încearca o jachetă și un accesoriu în nuanță verde – mentă. Lavandă și mentă completează bine tonurile reci ale pielii.

Portocaliu și bleumarin
Bleumarin merge foarte bine cu portocaliu. Cheia pentru stăpânirea acestor nuanțe este să adaugi culori neutre (negru, alb, nude, gri, denim, auriu, argintiu), deoarece se potrivesc perfect amestecului de culori.
Poți purta o pereche de pantaloni albaștri cu un top portocaliu și machiaj discret la o ieșire distractivă cu fetele, sau un blazer bleumarin și o rochie portocalie cu accesorii aurii minimaliste și tocuri nude pentru o întâlnire seară.
Poți purta un pardesiu într-o nuanță de arămiu stins cu o rochie bleumarin sau pantaloni în această nuanță . Aceste culori adaugă un accent sofisticat ținutei tale.

Citeste si:  Top 5 trucuri de fashion care rezolva problema “nu am cu ce sa ma imbrac”

Roz prafos și Bej camel
Culorile de pământ sunt cele mai simple culori de purtat și funcționează bine pe tonuri neutre ale pielii. Beige-ul camel poate părea prea blând, dar atunci când este asociat cu roz prafos, obții o combinăție de culori care te scoate în evidență.
Un palton roz prăfuit arată excelent cu o geantă bej camel și este suficient de versatil pentru a se asorta cu multe ținute. Asortează un palton roz prăfos cu o rochie albă și finisează aspectul cu o geantă bej și tocuri pentru un aspect mai rafinat. O altă opțiune este să porți un sacou bej cu un tricou alb, blugi prespălați și o eșarfă roz prafos. Paltoanele nuanța bej camel fac instantaneu ținuta ta să pară mai scumpă.

Corai și turcoaz
Dacă ai un ten cald, această combinație de culori este pentru potrivită cu siguranță. Tonul pielii are o nuanță verzuie sau galbenă (aurie), deci o combinație de culori calde portocalii și culori reci precum turcoazul arată superb pe pielea ta.
Poți purta o bluză turcoaz cu blugi oranj și accesorizezi cu culori culori neutre de auriu și bronz. Dacă purtarea culorilor strălucitoare nu ți se potrivește, alege blugi skinny cu o bluză turcoaz imprimată și adaugă tonuri de coral accesoriilor tale. De exemplu, poți purta ochelari de soare corai sau sandale în culori vii.

Citeste si:  Secretul pentru a arata mai inalta - 15 trucuri

Galben și cafeniu
Pentru un aspect feminin și plăcut, încearcă combinația galben și cafeniu. Culorile arată excelent cu tonurile medii ale pielii și se asortează bine cu nuanțe de portocal și neutre. Poți lua o rochie galbenă cu accesorii în nuanțe de maro sau o geacă galbenă și o fustă midi pentru birou. Pentru îmbrăcămintea de weekend, combina un sacou galben cu un top alb și finisează aspectul cu o fustă sau pantaloni cafenii.

Roșu și albastru
Vei remarca nuanțe de roșu peste tot acum, deoarece este ușor de asortat. Amestecă-l cu albastru și obții o combinație câștigătoare. Cheia este să știi ce nuanță de roșu merge cu tenul tău. De exemplu, tonurile calde și neutre ale pielii pot purta albastru mai cald cu roșu-purpuriu .
Asortează un pulover roșu cu jeanși albastru deschis și accesorii albe; roșu și albastru împreună pot formă un perfect aspect casual. Pentru job, pantaloni largi roșii, cu o cămașă denim nasturi arată minunat.
Crearea combinațiilor de culori pentru ținute poate părea dificilă la început, dar odată ce încerci să amesteci și să potrivești nuanțe care merg cu tonul pielii tale, devine a două natură. În cel mai scurt timp, vei încerca cele mai strălucitoare sau mai îndrăznețe combinații de culori cu încredere și stil.

Articolul precedentPratyahara, practica de yoga preferata de Julia Roberts
Articolul următorCum să porți haine în stil casual?

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau