Încă din primele zile de viață, pentru a se adapta noilor condiții, bebelușii au nevoie de multă îngrijire. Acest lucru este deja știut de mămici care doresc să îi ofere puiului de om tot ce este mai bun. Laptele praf este una dintre soluțiile cu un aport mare de nutrienți pentru corpurile lor fragile.

Iată care sunt cele 3 tipuri de lapte de care cei mici au nevoie.

  1. Laptele praf antireflux – se adresează bebelușilor, imediat după naștere, care au nevoie de susținere în procesul de regurgitare. Este una dintre principalele probleme cu care se confruntă mămicile, iar la nevoie medicul poate recomanda utilizarea laptelui praf special creat pentru regurgitare. Laptele se transformă în contact cu sucul gastric și susține bebelușul în procesul de adaptare la noua viață.
  2. Laptele organic combiotic de la naștere- este un lapte special întrucât la începuturi a fost selectat din culturi de lapte matern. Poate constitui, în funcție de caz, hrana exclusivă pentru bebeluș. Acest lucru este stabilit însă de medic care are un punct de vedere decizional.
  3. Laptele pentru colici și constipație- balonările sunt efecte ale digestiei total neplăcute atât pentru micuți cât și pentru părinți. Deși sunt cunoscuți ca fiind “colici de trei luni”, balonările provoacă bebelușilor stări de anxietate și dureri. Se recomandă ca în această situație să se apeleze la un astfel de lapte care are efectul de a reduce inflamațiile șide a crea o stare de bine micuțului tău. Atenție însă căci se recomandă ca doza să fie respectată cu strictețe, iar resturile să nu se reutilizeze întrucât poate crea complicații.
Citeste si:  Cum îți convingi soțul să dea cu aspiratorul în locul tău

Laptele praf este utilizat în multe scopuri în alimentația bebelușilor. Este preparat diferit și este menit să lupte în prevenirea problemelor micuților încă din primele luni de viață. Înainte de a utiliza orice tip de lapte, nu uita să consulți medicul care te poate îndruma cu privire la doza sau necesitatea introducerii acestui aliment în hrana zilnică a bebelușului tău.

 

Articolul precedentPărinți obosiți și copii stresați. Cum depășim această etapă?
Articolul următorSfaturi de frumusete neasteptate de la Margot Robbie

LĂSAȚI UN MESAJ

Mesajul tau
Numele tau